Головна » 2013 » Січень » 30 » Публікація матеріалів на сайті "Шкільне життя"
10:57
Публікація матеріалів на сайті "Шкільне життя"

Шановні користувачі сайту "Шкільне життя"!

Бажаєте долучится до публiкацiй сайту? Все дуже просто! Надсилаєте мені свій матеріал та отримуєте електронний сертифікат про розміщення матеріалів.  

Розміщення матеріалів на сайті безкоштовне. Перед тим, як надіслати матеріали, переконайтесь, що вони відповідають вказаним нижче вимогам. Дякую за порозуміння!

Вимоги до публікацій на сайті:

1. На розміщення приймаються авторські матеріали, раніше не розміщені в Інтернеті. Якщо Ви використовуєте матеріали інших авторів, вказуйте на них посилання. Не займайтеся плагіатом!

2. Сертифікат видається за: конспекти уроків, виховних занятьсценарії свят та розваг, мультимедійні презентаціїстатті на педагогічну тематикуопис досвіду роботисценарії семінарів, вебінарів, батьківських зборів, майстер-класів, дидактичні ігриплануванняпосібники, інші корисні матеріали для вчителів, вихователів, логопедів, батьків та всіх кого цікавить освітня діяльність.

3. Вимоги до оформлення матеріалів: вказати точну назву матеріалу; відомості про автора: прізвище, ім"я та по батькові, посаду, місце роботи (назва навчального закладу).Документ повинен мати чітку і зрозумілу структуру, важливі елементи виділити курсивом або жирним штрифтом. Текст має бути викладений без помилок.

 * Авторськими правами на розміщений матеріал володіє її творець (вказаний як автор), який також несе відповідальність за його достовірність та грамотність.

Сертифікат про підтвердження публікації –  підтверджує авторське право та факт публікації на сторінках сайту. Надсилається на електронну скриньку після публікації Вашого матеріалу.

Матеріал надсилати на електронну скриньку: inmyworld201701@gmail.com

Переглядів: 511 | Додав: yana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar